Младежки глас

Младежки глас

Училища 167т.

Ние сме училищен клуб, който събира на едно място деца, искащи промяна в своето бъдеще и в заобикалящата ги среда. Деца, които имат мечти, надежди, ентусиазъм и хъс за работа, в замяна на която не получават материално, а нещо много по-ценно - опит, знания, умения, приятелства, качества... Събрани на едно място, ние сме много повече от приятели, ние сме семейство...подкрепяме се, учим се един от друг и се себеизграждаме, като личности...

повече

Герои (3 )

Актуални мисии на участниците в отбора ( 4)

Участвай в спасителни акции при бедствия, катастрофи и кризисни ситуации

от Съюз на българските спасители

Стани част от голямото семейство на спасителите и бъди рамо до рамо с много смели доброволци в най-тежките и трудни моменти за хора, изпаднали в беда.

Навсякъде

Дългосрочно

Тествай мобилно приложение в помощ на животни в беда

от Help a Paw

Help a Paw е мобилно приложение, чрез което всеки може да подава и да получава сигнали за пострадали животни, с идея хората, които са най-близо, да се притекат на помощ. Виж как буквално за минути можеш да помогнеш приложението да става все по-добро.

Навсякъде

До час

Събери интересни истории за миналото на твоето населено място

от MOVE.BG

Ако в теб живее един истински изследовател и търсач на истории, спомени и малко известни факти за общото ни минало, екипът на MOVE.BG няма търпение да се срещнете на картата на "Моята българска история".

Навсякъде

Дългосрочно

Грижи се за бездомните котета от Cat House в Пловдив

от Cat House

Cat House е уютно убежище за спасени от улицата котки, котета и котараци. Всички те имат нужда от грижа, лечение и подслон, докато не намерят новите си, истински семейства. Бъди техен приятел и помагай в приюта, колкото можеш.

Пловдив

Дългосрочно

Минали мисии (57 )

Стани координатор на инициативата "Заедно при баба и дядо" в твоя град

от Фондация "Поколения заедно"

Много доброволци с радост биха посещавали възрастни хора в домове. Трябва им само някой да ги запали, да ги организира и да задвижи нещата. Този някой може да си точно ти.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Бъди диктор на аудио статии от списание "Българска наука"

от Сдружение "Форум Наука"

Интересно, полезно и лесно изпълнимо у дома: Получаваш по мейла статия от списанието. Изчиташ я на глас, като записваш на компютъра или телефона си. Пращаш обратно аудио файла и готово!

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Залепи плакат във входа си, промени живота на възрастните хора около теб

от TimeHeroes.org

TimeHeroes стартира Телефон на доброволеца - на него пенсионирани хора без достъп или умения за работа с интернет ще имат възможност да научават в какви каузи могат да са полезни. Помогни ни да стигнем до тях, като залепиш информационен плакат във входа си.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Помагай за популяризирането на благотворителни кампании в медиите

от Фондация "Деца на България"

Фондация "Деца на България" сформира екип доброволци, които да движат ежеседмичната комуникация по благотворителни акции и проекти. Ако умееш да предаваш силни послания в кратки прессъобщения и искаш да натрупаш практически опит в PR сферата, давай нататък.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Стани част от международната младежка организация AIESEC

от AIESEC Bulgaria

Ако искаш да развиваш личния си потенциал и лидерски умения, като същевременно допринасяш за положителни промени в обществото - попаднал си на точното място.

София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Благоевград, Русе

Дългосрочно

Приключило записване

Стани част от екипа на Прозрачни планини

от Прозрачни планини

Прозрачни планини е инициатива за подобряване съдържанието на документи, важни за управлението на планинските ресурси, чрез участие на гражданското общество. Участвай, за да запазим природата си.

София, Благоевград, Дупница, Кюстендил, Разлог, Сандански

Дългосрочно

Приключило записване

Покажи още