PTPI "Better Community Club"

PTPI "Better Community Club"

Благоевград Училища 33т.

The AUBG chapter of People to People International, which works to enhance international understanding through educational, cultural and humanitarian activities.

повече

Герои (9 )

Актуални мисии на участниците в отбора ( 3)

Тествай мобилно приложение в помощ на животни в беда

от Help a Paw

Help a Paw е мобилно приложение, чрез което всеки може да подава и да получава сигнали за пострадали животни, с идея хората, които са най-близо, да се притекат на помощ. Виж как буквално за минути можеш да помогнеш приложението да става все по-добро.

Навсякъде

До час

Помагай с транспорт или намиране на осиновители за котетата от iCat Rescue

от iCat Rescue

iCat Rescue имат нужда от доброволци в София, които да проверяват в лична среща кандидат-осиновителите за техните спасени от беда котета и да помагат с транспортиране до ветеринарни клиники и приемни домове.

София

Дългосрочно

Подслони временно коте в нужда в София или в Пловдив

от iCat Rescue

На първо място, ще помогнеш на приятелче в беда да започне нов живот. Второ, плюсовете от това да имаш гальовно и мъркащо създание у дома, са цял куп. Трето, с котка вкъщи просто няма скука. Пробвай, ако се съмняваш.

София, Пловдив

Дългосрочно

Минали мисии (11 )

Бъди градски градинар в подкрепа на Солидарната кухня в София

от Градско градинарство - София

Всяка неделя в солидарната градина има нужда от няколко допълнителни чифта ръце, които да помагат в обработването на земята и отглеждането на чисти зеленчуци, които след това се превръщат във вкусен обяд за хора в нужда.

София

До ден

Приключило записване

Стани част от екипа на сп. "Българска наука"

от Сдружение "Форум Наука"

Ако умееш да пишеш или превеждаш материали, свързани с науката и образованието, да снимаш или обработваш фотографии, видео и аудио, или пък владееш маркетинга и рекламата - присъедини се към общността на nauka.bg.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Дари храна за деца в домове

от Фондация "Хора за Хората"

Помогни десетки деца, които растат в социални институции в София, Мездра и Габрово, да имат разнообразно и пълноценно меню всеки ден.

Навсякъде, София

До 5 минути

Приключило записване

Подари великденска вечеря на пенсионер в нужда

от Миг човечност

За поредна година група приятели от Кюстендил организират инициативата "Бъди човек", за да направят празника по-светъл и по-радостен за най-нуждаещите се пенсионери от околните села и града. Как да помогнеш? Виж списъка.

Навсякъде, София, Кюстендил

До 5 минути

Приключило записване

Опиши интересна снимка, човек или предмет на незрящи

от Be My Guide

Помогни на незрящите да видят през твоите очи красив пейзаж, снимка, видеоклип, известна личност или забележителности от различни кътчета на света.

Навсякъде

До час

Приключило записване

Бъди ментор и приятел на получили закрила бежанци в София

от Каритас София

Попадайки в съвсем нова за тях среда, далеч от дома, бежанците имат нужда от някой, който да им помогне да се ориентират в обстановката. Или просто приятел, с когото да споделят вълненията си и да упражняват българския си.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Покажи още