Доброто, което ни прави хора

Доброто, което ни прави хора

Организации 318т.

Хората, участващи в отбора ми, са добри. Трудно е да се дефинира на кратко, какъв е "Добрият човек". Лесно е да се разбере ако просто кажем, това е човек, който има душа. Хората с душа са тези, които откриват кауза в ежедневни неща и се борят, дори когато изглежда безсмислено. Те не пестят сили и не пестят себе си. Те се раздават, обичат, творят!

повече

Герои (17 )

Още герои

Актуални мисии на участниците в отбора ( 2)

Дари превързочни материали и пакетирани храни на бездомни хора

от Каритас София

Мобилният екип на "Каритас София" всеки ден подпомага хора в крайно затруднено положение, като предоставя първична медицинска помощ, безплатни изследвания и съдействие пред институции. Подкрепи дейността им, като изпратиш превързочни материали и пакетирани храни.

София

До 5 минути

Стани приемен стопанин на бъдещо куче водач

от Фондация "Очи на четири лапи"

Преди да започнат своето интензивно обучение и да станат водачи на незрящи хора, до навършване на една годинка кучетата живеят в приемен дом, където придобиват базови социални умения. Временните стопани нямат никакъв финансов ангажимент, иска се единствено да вложат цялото си сърце, отговорност и мнооого търпение.

София

Дългосрочно

Минали мисии (52 )

Иди на гости на възрастните хора от дома в село Главиница

от Фондация "Поколения заедно"

Присъедини се към местната група доброволци, които веднъж месечно носят куп усмивки и страхотни емоции на възрастните хора в дома.

Главиница, Пазарджик

До ден

Приключило записване

Подкрепи с храна и хигиенни материали хора със зависимост

от Фондация "Център за хуманни политики"

"Розовата къща" е единственото място в София, където хора, които са зависими – обикновено бездомни, често без документи – могат да намерят разбиране, социална и здравна информация, помощ да се доберат до лекар, да хапнат нещо, да се изперат. Помогни на къщата да продължи да съществува.

Навсякъде, София

До 5 минути

Приключило записване

Грижи се за кученцата в общинския приют в Слатина

от Slatina Puppy Gang

Общински приют "Слатина" е мястото, където се настаняват две специални групи бездомничета - малките бебета и много възрастните кучета. Иди да ги гушнеш.

София

До ден

Приключило записване

Включи се в кухня за бедни хора в кв. Дървеница в София

от Доброволци към Кухня за бедни хора в храм "Св. Вмч Георги Победносец"

Кухнята към храм "Св. Вмч Георги Победоносец" вече 20 години раздава топла храна на всеки, протегнал ръка за нея. Тъй като жените, които готвят, са много възрастни и им става все по-трудно да се справят с храна за 150-200 души, на помощ идват доброволци. Стани един от тях.

София

До ден

Приключило записване

Дари санитарни материали на училище за талантливи деца в неравностойно положение

от Сдружение "Русаля"

Училището в с. Русаля се издържа изцяло от дарения и вече шеста година се справя с всички непредсказуеми предизвикателства, свързани с отглеждането на децата. Можеш да им помогнеш с това, от което има нужда всеки ден - хигиенни материали и консумативи.

Навсякъде, Русаля

До 5 минути

Приключило записване

Подари дрехи, обувки и вещи за бита на хора в нужда

от Сдружение "Дари любов"

В пунктовете "Дари любов" в София и Петрич целогодишно се набират материални помощи за деца от домове и хора, живеещи под прага на бедността. Може да даряваш винаги, когато имаш възможност.

София, Петрич

До час

Приключило записване

Покажи още