BFashion Heroes

BFashion Heroes

Компании 116т.

Ние от BFashion Heroes вярваме, че благотворителността е повече от това да дариш пари на някого. Вярваме, че да дариш собствената си енергия и време е по-ценно от всичко останало.

повече

Герои (29 )

Още герои

Актуални мисии на участниците в отбора ( 1)

Дари безвъзмездно кръв

от Национален център по трансфузионна хематология

В България има постоянен недостиг на кръв и кръвни продукти. Можеш да помогнеш, като още днес дариш кръв в някой от центровете на територията на страната. Освен че ще спасиш човешки живот, това е полезно за самия теб.

Навсякъде

До ден

Минали мисии (16 )

Грижи се за котета в Спасителната къщурка в Бургас или стани приемен стопанин

от Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

Помагай в новия котешки приют на сдружение "Милосърдни сърца - 2015" или вземи за малко у вас дългоопашато мъниче, докато си намери постоянно семейство.

Бургас

Дългосрочно

Приключило записване

Помагай в сесии по хлебна арт-терапия за деца и възрастни със специални потребности

от Мрежа Хлебни къщи

Веднъж или два пъти седмично в София се провеждат терапевтични сесии, в които главна роля играе месенето на хляб. Заниманията правят чудеса не само за хората със специални потребности, но допринасят за развитието и на хората, които ги водят. Замеси се и ти.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Бъди доброволец в "Музейко"

от Детски научен център "Музейко"

Първият детски научен център в България повежда хлапетата на пътешествие през тайните на науката, миналото, настоящето и бъдещето. Търсят се помощници в приключението.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Разходи и погали кучетата в приют Фермата

от Animal Rescue Sofia

В приют Фермата има стотици кучета, които имат нужда от разходки и общуване с мили доброволци, за да се социализират и така да повишат шанса си за осиновяване. Фермата те очаква всеки уикенд.

София

До ден

Приключило записване

Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда

от Миг човечност

За пета поредна година група приятели от Кюстендил организират инициативата "Бъди човек", за да зарадват с пълна трапеза и най-бедните възрастни хора от околните села и града. Как да помогнеш? Виж списъка.

Навсякъде, София, Кюстендил

До 5 минути

Приключило записване

Дари хранителни продукти на бедни и самотни хора от обезлюдяващи се села

от Добродейците

"Добродейците" потеглят на второ "Пътуване с кауза", в което ще занесат топлинка, надежда и продукти от първа необходимост на най-нуждаещите се хора от обезлюдяващи се села. Виж списъка и избери с какво да помогнеш.

София

До 5 минути

Приключило записване

Покажи още