Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org
Everyday heroes

Everyday heroes

Свищов Училища 308т.

Ученическият съвет при СУ "Димитър Благоев" - гр. Свищов функционира от 2002 г. и представлява организация на ученици от 5 до 12 клас. Част от дейностите на УС успоредно с проучването на потребностите и нуждите на учениците в цялото училище и предложения за решаване на проблемите им е и да съдейства, разработва и реализира кампании свързани с доброволчество и благотворителност. През последните години УС се ръководи от идеята, че понякога е нужно съвсем малко, за да се замислим и оценим даровете, които имаме, но които често приемаме за даденост. Трябва да се научим да благодарим за даровете в живота ни! Да мислим за тези, които имат по-малко и да помагаме, с каквото можем ... защото истинската стойност на един човек не се измерва в това, какво прави за себе си, а какво прави за някой друг.

повече

Герои (49)

Още герои

Актуални мисии на участниците в отбора (2)

Занеси информация за "Свободна библиотека" в любимото си заведение

от Свободна библиотека

Инициативата стартира от варненския бар "Арест" и отправя предложение към всички заведения в страната - да обособят полици за книги, от които посетителите да могат да си вземат или да оставят приятно четиво. От теб се иска да занесеш информационна листовка в любимия си бар или кафене.

Навсякъде

До час

Дари безвъзмездно кръв

от Национален център по трансфузионна хематология

В България има постоянен недостиг на кръв и кръвни продукти. Можеш да помогнеш, като още днес дариш кръв в някой от центровете на територията на страната. Освен че ще спасиш човешки живот, това е полезно за самия теб.

Навсякъде

До ден

Минали мисии (24)

Залепи във входа си плакат за Телефона на доброволеца

от TimeHeroes.org

TimeHeroes стартира Телефон на доброволеца - на него пенсионирани хора без достъп или умения за работа с интернет ще имат възможност да научават в какви каузи могат да са полезни. Помогни ни да стигнем до тях, като залепиш информационен плакат във входа си.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Подари образователна игра за деца в неравностойно социално положение

от Сдружение "Василица"

Екипът на Сдружение "Василица" работи с деца, които имат починал родител или живеят с един родител, във Варна, Подари образователна игра на децата (между 2 и 12 г.), за да могат да сътворят един по-красив свят.

Варна

До час

Приключило записване

Разходи и погали кучетата в приют Фермата

от Animal Rescue Sofia

В приют Фермата има стотици кучета, които имат нужда от разходки и общуване с мили доброволци, за да се социализират и така да повишат шанса си за осиновяване. Фермата те очаква всеки уикенд.

София

До ден

Приключило записване

Посочи местата в твоя град, достъпни за колички

от SOZIALHELDEN e.V.

Помогни за интеграцията на хората, които се придвижват с колички, като нанесеш на карта местата, достъпни за тях.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Стани таен Дядо Коледа за коте или куче без дом

от Animal Hope Varna

Запознай се с малките бездомничета, за които се грижат доброволците от Animal Hope Varna. Избери едно от тях, на което искаш да помогнеш. Изпрати му храна, принадлежности, играчка или пък лакомства.

Навсякъде, Варна

До 5 минути

Приключило записване

Помогни с храни, хигиенни консумативи, книги и компютри на дома за деца във Велики Преслав

от Гергана Панайотова

Изпрати храни от първа необходимост, хигиенни консумативи и книги. Или дари стария си лаптоп за мечтаната компютърна зала.

Навсякъде, Велики Преслав

До 5 минути

Приключило записване

Покажи още