Everyday heroes

Everyday heroes

Свищов Училища 407т.

Ученическият съвет при СУ "Димитър Благоев" - гр. Свищов функционира от 2002 г. и представлява организация на ученици от 5 до 12 клас. Част от дейностите на УС успоредно с проучването на потребностите и нуждите на учениците в цялото училище и предложения за решаване на проблемите им е и да съдейства, разработва и реализира кампании свързани с доброволчество и благотворителност. През последните години УС се ръководи от идеята, че понякога е нужно съвсем малко, за да се замислим и оценим даровете, които имаме, но които често приемаме за даденост. Трябва да се научим да благодарим за даровете в живота ни! Да мислим за тези, които имат по-малко и да помагаме, с каквото можем ... защото истинската стойност на един човек не се измерва в това, какво прави за себе си, а какво прави за някой друг.

повече

Герои (48 )

Още герои

Актуални мисии на участниците в отбора ( 0)

Минали мисии (26 )

Грижи се за кученцата в общинския приют в Слатина

от Slatina Puppy Gang

Общински приют "Слатина" е мястото, където се настаняват две специални групи бездомничета - малките бебета и много възрастните кучета. Иди да ги гушнеш.

София

До ден

Приключило записване

Залепи във входа си плакат за Телефона на доброволеца

от TimeHeroes.org

TimeHeroes стартира Телефон на доброволеца - на него пенсионирани хора без достъп или умения за работа с интернет ще имат възможност да научават в какви каузи могат да са полезни. Помогни ни да стигнем до тях, като залепиш информационен плакат във входа си.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Занеси информация за "Свободна библиотека" в любимото си заведение

от Свободна библиотека

Инициативата стартира от варненския бар "Арест" и отправя предложение към всички заведения в страната - да обособят полици за книги, от които посетителите да могат да си вземат или да оставят приятно четиво. От теб се иска да занесеш информационна листовка в любимия си бар или кафене.

Навсякъде

До час

Приключило записване

Подари образователна игра за деца в неравностойно социално положение

от Сдружение "Василица"

Екипът на Сдружение "Василица" работи с деца, които имат починал родител или живеят с един родител, във Варна, Подари образователна игра на децата (между 2 и 12 г.), за да могат да сътворят един по-красив свят.

Варна

До час

Приключило записване

Разходи и погали кучетата в приют Фермата

от Animal Rescue Sofia

В приют Фермата има стотици кучета, които имат нужда от разходки и общуване с мили доброволци, за да се социализират и така да повишат шанса си за осиновяване. Фермата те очаква всеки уикенд.

София

До ден

Приключило записване

Посочи местата в твоя град, достъпни за колички

от SOZIALHELDEN e.V.

Помогни за интеграцията на хората, които се придвижват с колички, като нанесеш на карта местата, достъпни за тях.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Покажи още