Магазин за добри дела "365 дни"

Магазин за добри дела "365 дни"

Организации 384т.

На доброволците рядко се плаща, не защото работата им не струва, а защото е БЕЗЦЕННА! Да си Доброволец – това е свобода на духа Да си Доброволец – това е пътешествие Да си Доброволец – това е приключение Да си Доброволец – това е безценен житейски опит Да си Доброволец – това е възможност да помагаш за кауза, която ти е близка Да си Доброволец – това е умението да направиш нещо полезно за обществото Да си Доброволец – това е ново приятелство Да си Доброволец – това е предизвикателство Да си Доброволец – това е незабравим спомен. Да си Доброволец – …… тук остава да напишеш нещо ти........? Ако отговаряш на всички тези критери,добре дошъл в нашият отбор!

повече

Герои (2 )

Актуални мисии на участниците в отбора ( 0)

Минали мисии (32 )

Номинирай страхотни доброволци и организации за наградите на TimeHeroes

от TimeHeroes.org

ГЕРОИТЕ са годишните награди за доброволчество на TimeHeroes. С тях за трета поредна година отличаваме и насърчаваме вдъхновяващите примери в България. Номинирай доброволец, организатор на доброволческа инициатива, компания или журналист.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Стани координатор на инициативата "Заедно при баба и дядо" в твоя град

от Фондация "Поколения заедно"

Много доброволци с радост биха посещавали възрастни хора в домове. Трябва им само някой да ги запали, да ги организира и да задвижи нещата. Този някой може да си точно ти.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Помагай с готвенето и/или работи с деца в кухня за бедни

от Православно братство към храм "Св. пророк Илия"

Всяка събота в двора на църквата "Св. пророк Илия" има нужда от сръчни ръце за белене и рязане, както и мили доброволци, които да се включват в игрите и заниманията с децата, които често не получават необходимото внимание вкъщи.

София

До ден

Приключило записване

Подари коледна вечеря и топла прегръдка на възрастен човек в нужда

от Юнона Кириакиду

За поредна година група доброволци в Правец се организират за Коледа да подарят топла вечеря, топла прегръдка и пакет хранителни продукти на най-нуждаещите се възрастни хора в цялата община. Помогни им да съберат пълни торби за всички.

Навсякъде, Правец

До 5 минути

Приключило записване

Помагай на благотворителния коледен базар на Международен женски клуб - София

от Международен женски клуб - София

За 25-а поредна година базарът ще събере занаяти, култура и традиции от цял свят в подкрепа на хора в нужда в цяла България. Стани част от този празник на доброто.

София

До ден

Приключило записване

Бъди ментор на бежанци и мигранти, търсещи работа

от Каритас София

За един месец и няколко срещи време можеш да помогнеш нa човек, който започва живота си тук, в България, да се ориентира в обстановката и да се справи с предизвикателството "Търся работа!"

София

Дългосрочно

Приключило записване

Покажи още