Experian

Experian

София Компании 140т.

Комитет за социална отговорност към Експириън организира доброволчески инициативи и свързва служителите на фирмата със съществуващи такива.

повече

Герои (11 )

Актуални мисии на участниците в отбора ( 3)

Тествай мобилно приложение в помощ на животни в беда

от Help a Paw

Help a Paw е мобилно приложение, чрез което всеки може да подава и да получава сигнали за пострадали животни, с идея хората, които са най-близо, да се притекат на помощ. Виж как буквално за минути можеш да помогнеш приложението да става все по-добро.

Навсякъде

До час

Придружи котенца и кученца до Германия, Холандия или Австрия

от Streunerhilfe Bulgarien e.V.

Някои животинки намират осиновители в тези страни, но не могат да стигнат сами до там. Бъди им придружител със самолет или автомобил - без допълнителни разходи за теб.

Навсякъде

До ден

Дари безвъзмездно кръв

от Национален център по трансфузионна хематология

В България има постоянен недостиг на кръв и кръвни продукти. Можеш да помогнеш, като още днес дариш кръв в някой от центровете на територията на страната. Освен че ще спасиш човешки живот, това е полезно за самия теб.

Навсякъде

До ден

Минали мисии (46 )

Помагай с превод или редакция на платформата за късо кино Кинематограф

от Сдружение "Кинематограф Медия"

Първата българска платформа за представяне на качествено късометражно кино от цял свят има нужда от малко подкрепления, за да излезе на международната сцена. Превеждай резюмета на филми от български на английски или редактирай субтитри - в което си по-силен.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Залепи плакат във входа си, промени живота на възрастните хора около теб

от TimeHeroes.org

TimeHeroes стартира Телефон на доброволеца - на него пенсионирани хора без достъп или умения за работа с интернет ще имат възможност да научават в какви каузи могат да са полезни. Помогни ни да стигнем до тях, като залепиш информационен плакат във входа си.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Посещавай самотни възрастни хора в социални домове и села около София

от Обединени идеи за България

Проект "РЕстарТ" ти предлага да прекараш няколко часа през уикенда в приятната компания на възрастни дами и господа, които като нищо ще те бият на шах, табла и "Не се сърди, човече!", а ти в замяна може да им помогнеш с разни дребни ежедневни задачки.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Подари дрехи, обувки и вещи за бита на хора в нужда

от Сдружение "Дари любов"

Сдружение "Дари любов" отвори пунктове в София, Правец и Петрич за целогодишно набиране на материални помощи за деца от домове и хора, живеещи под прага на бедността. Можеш да даряваш винаги, когато имаш възможност.

София, Петрич, Правец

До ден

Приключило записване

Споделяй свободните места в автомобила си с незрящи

от Aha!CAR

Придвижването от точка А до точка Б често е мисия невъзможна за съгражданите ни със зрителни проблеми. Ето защо се появяват "Водачите". Стани един от тях.

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Транспортирай пластмасови капачки с благотворителна цел

от Идея в действие

Включи се в кампанията "Капачки в действие", която събира пластмасови капачки и със средствата от тях подарява елетроуреди на детски домове, като превозваш събраните капачки от твоя град/село до най-близкия офис на куриерската фирма, която се грижи за транспортирането им до завода за рециклиране.

Навсякъде

До ден

Приключило записване

Покажи още