Докладвай за проблеми със сайта

Разкази

Джоана Хабиб

за

Приложението е доста добро според мен, а ако повече хора го използват наистина ще допринесе за намаляване броя на животните в беда. Лесно е за използване, не срещнах бъгове.

Целият разказ

Елисавета Бъчварова

за

Бреговете на река Висла, Варшава. Залезът носи мека пурпурна завеса, която обгръща брега. Отблясъците по водата я карат да блести в различни нюанси. Лекият полъх я кара да танцува. Заиграва се в танц и има малки вълнички. Прохладно е. Чуват се смях, гласове, музика от близките заведения. Хората седят по каменните пейки край реката и се наслаждават на остатъка от деня. Алеята е дълга и хората се разхождат. В далечината се виждат върховете на сгради. А тук, сякаш времето е спряло и му се наслаждаваме.

Целият разказ

Елена Машева-Илиева

за

Здравейте, Миналата седмица изпратих книжки и пъзели за Детската специализирана белодробна болница в гр. Трявна. Искрено се надявам да стигнат бързо както и да донесат радост на малките пациенти. Благодаря ви за тази възможност.

Целият разказ

Hristo Dimitrov

за

Здравейте!Организатора беше много позитивен и любезен, по изключение не бяхме на градината ,а брахме ,череши за хората в неравностойно положение, хубаво обаче те бяха попреминали, но домакина(който беше доста печен ,дори дари известно количество орехи) ни насочи към няколко овошки джанки, та набрахме от тях , щеше ми се да бъда по-полезен от към физическа активност , но да се надяваме ,че сме понабрали колкото за компот / сладко.

Целият разказ

Hristo Dimitrov

за

Здравейте , днес имах щастието да придружавам страхотен човек , минал през много премеждия , но запазил високо състояние на духа, въпреки не леката ръка , която му е раздала съдбата.Тези хора заслужават внимание , колкото повече хора се запишат за тази инициатива ,толкова по-добре , защото малко или много обстановката в приюта е тягостна за тях , а общуването с доброволец е безценен дар !

Целият разказ

Още разкази