Докладвай за проблеми със сайта

Разкази

Любов Илиева

за

Супер организация и отношение към доброволците. Вечерта беше натоварена, но също така и много забавна. Бих участвала отново.

Целият разказ

Вени Асенова

за

Здравейте! Бях вчера в Тротоара. Имаше предимно ученици, които помагаха с ремонтните дейности. Само аз бях жена там хах. Успях да помогна само с почистването, но пък беше забавно :)

Целият разказ

Емануил Христов

за

Здравейте! В началото малко се страхувай, защото ми е за втори път, но след това се сетих за мисията и не се по колебах. Дарих кръв. Беше страхотно преживяване! Радвам се, че мога да помогна!

Целият разказ

Елена Машева-Илиева

за

Благодаря за възможността да правя скрининг за диабет както и за синдром на затлъстяване. След кратка интродукция доброволците имаха възможност да се включат активно в провеждането на скрининг. Изживяването беше много полезно и интересно. Благодаря!

Целият разказ

Галина Дингилева

за

В Сдружение „Образование и здраве“ „работят“ истински учители-будители и човеци с главно „Ч“. Думата „работят“ написах в кавички, защото тези хора не приемат заниманията си като работа, а като мисия, вдъхновение и начин на живот. С какво се занимават ли? Помагат на трайно хоспитализирани деца на наваксат с пропуснатите училищни уроци. Всеки ден. От години. Безвъзмездно, всеотдайно и с любов. Отиват в болницата с нетърпение, защото ги очакват с нетърпение. И знаете ли какво? Докато помагат на децата с училищните уроци, те всъщност им преподават много по-ценни житейски уроци – да бъдем добри и търпеливи, да споделяме и помагаме, да мислим позитивно и да се усмихваме често. Щастлива съм, че съм част от това. Чувствам се удовлетворена и ще продължа да им помагам! Благодаря Ви!

Целият разказ

Розовата къща

за

От името на екипа и клиентите на "Розовата къща", казваме БЛАГОДАРЯ на всички вас, които помагате за подобряване на живота на една много изоставена група от хора. Пълен списък на дарителите и даренията може да видите тук http://bit.ly/2X0xfFQ

Целият разказ

Още разкази