Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org

Разкази

Джоана Хабиб

за

Едно уникално събитие с прекрасни хора! Всички шатри бяха обсипани с книги и самата обстановка беше много приятна. Радвам се, че имах възможността да присъствам на алеята и да помогна с каквото мога! :)

Целият разказ

Мариета Димитрова

за

Здравейте! Както говорихме преди около месец, в края на август ще донеса лично на ръка игри, материали за рисуване и няколко книжки, които не присъстват на снимката. До скоро и хубави дни! :)

Целият разказ

Владимира Асенова

за

Организацията беше страхотна, а организаторите - мили и отзивчиви! Инициативата е подходяща и за хора, които не са се занимавали с градинарство, тъй като организаторите са така добри да обясняват всичко. Аз лично научих много неща и бих участвала отново!

Целият разказ

Изабела Илиева

за

Пожелавам приятни и интересни мигове на дечицата, които ще играят с всички прекрасни неща, изпратени от доброволците. Това е и моят скромен принос, който се надявам да допринесе за техните хубави моменти и щастливи усмивки. :)

Целият разказ

Владимира Асенова

за

Организаторите бяха много мили, отзивчиви и вдъхновяващи. Събраха всички доброволци, за да ни обяснят подробно за инициативата и бяха така добри да ни изпратят кратко описание, за да може ние да обясним с няколко думи на хората за благотворителни базар. Бяха помислили за всичко и винаги, когато се обърнехме с въпрос към тях, те бяха така добри да ни отговорят. Благодарна съм за това, че приеха да бъда доброволец. Отново бих участвала!

Целият разказ

Още разкази