PTPI "Делфините" Варна

PTPI "Делфините" Варна

4,9

Доброволческа неправителствена организация, която насърчава развитието на младите и съчетава полезното с приятното. повече

Съзнавайки огромното значение на връзките между хората по света за постигане на мир чрез разбирателство и взаимно уважение, президентът на САЩ Дуайт Айзенхауер полага основите на People to People International (PTPI). Днес организацията се води от неговата внучка Мери Джейн Айзенхауер, като стремежът за създаване на приятeлства посредством обучителни, културни и хуманитарни дейности се е запазил. В наши дни PTPI е разпространена в над 135 държави, а в нейните програми участват над 80 000 човека от цял свят. Ние, от "Делфините" сме чаптър (клон) на тази организация. С многото си акции и непрекъснатата си активност ние сме се доказали като надежден и добър партньор. В последните девет години сме в топ 10 на най-активните чаптъри в света. Създаваме си много приятелства и контакти в световен мащаб, участваме в много местни и международни проекти и разпространяваме основните принципи на PTPI.

Актуални мисии (0)

Минали мисии (4)

Направи коледни картички с кауза - изграждане на площадки за деца с увреждания във Варна

от PTPI "Делфините" Варна

Миналата Коледа PTPI "Делфините" Варна събраха невероятните 30 000 лв за каузата благодарение на много, много герои със сръчни ръце и топли сърца, като теб. Хайде пак.

Навсякъде, Варна

До ден

Приключило записване

Измайстори коледни картички - подай ръка на възрастни хора

от PTPI "Делфините" Варна

Миналата Коледа PTPI "Делфините" от Варна събраха невероятните 30 000 лв за каузата - благодарение на много, много герои със сръчни ръце и топли сърца, като теб. Хайде пак.

Навсякъде, Варна

До ден

Приключило записване

Направи коледни картички в подкрепа на деца и възрастни с увреждания

от PTPI "Делфините" Варна

Всяка година младежите от PTPI "Делфините" Варна организират благотворителна коледна кампания и даряват събраните средства за значими каузи в своя град. Всяка една картичка прави мисията още по-успешна.

Навсякъде, Варна

До ден

Приключило записване

Покажи още