Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org
Фондация "Нашите недоносени деца"

Фондация "Нашите недоносени деца"

5,0

Има преживявания, в които личната болка се превръща в мисия, мъката и изплаканите сълзи се превръщат в двигател на значими каузи. А преждевременното раждане, се оказва именно такова преживяване. Фондация "Нашите недоносени деца" стана реалност, защото нашата лична болка ни обедини в общата идея да помагаме на други родители като нас и най-вече на техните бебета. За повечето хора гледката на недоносено бебе е плашеща и дори ужасяваща - за нас обаче това са най-красивите, нежни и мънички човешки същества, за които си струва да се борим, защото и те самите са невероятно борбени. Фондация "Нашите недоносени деца" е първата неправителствена организация, създадена в подкрепа на българските недоносени деца и техните семейства. повече

Актуални мисии (1)

Включи се в инициативата "Да плетем и шием за недоносените бебета"

от Фондация "Нашите недоносени деца"

Изработи покривало за кувьоз, плетена шапчица, терлици или малък октопод. Всички те играят важна роля за развитието на най-крехките и уязвими същества.

Навсякъде

Няколко дни

Минали мисии (3)

Подкрепи коледен базар в подкрепа на недоносените бебенца

от Фондация "Нашите недоносени деца"

Сливен е градът с най-висок процент недоносени бебенца, но апаратурата, с която работи неонатологичното отделение, е допотопна. Включи се в благотворителен базар, който набира средства за закупуване на нова.

Навсякъде, Сливен

До час

Приключило записване

Бъди доброволец в групи за взаимопомощ за майки, родили преждевременно

от Фондация "Нашите недоносени деца"

Ако си психотерапевт или майка на поотраснало недоносено дете и живееш в Сливен, подкрепи майките, които се тревожат за недоносените си дечица сега - сподели опит, успокой ги, накарай ги да се усмихнат.

Сливен

Дългосрочно

Приключило записване

Подкрепи Световния ден на недоносеността

от Фондация "Нашите недоносени деца"

На 17 ноември фондация "Нашите недоносени деца" отбелязва Световния ден на недоносеността и се нуждае от доброволци, които да раздават информационни брошури в Сливен. Ако живееш там, отдели няколко часа от съботата си.

Сливен

До ден

Приключило записване