Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org
Фондация "Поколения заедно"

Фондация "Поколения заедно"

5,0

С положителна енергия и добро настроение, да се върне чувството за пълноценност и усмивка на откъснатите от социалната среда възрастни хора - чрез ежеседмично организирани посещения в социални домове за възрастни хора в гр. Пловдив и областта. повече

Фондация „Поколения заедно” е юридическо лице с нестопанска цел със седалище гр. Пловдив. Като регистрирана организация в обществена полза, същата има следните основни цели: да организира младите хора и да създава условия за тяхната успешна реализация и себеизява като им дава възможност да бъдат добротворци и да участват в различни социални каузи, полезни за хората в град Пловдив, така и на национално ниво; организира и провежда разнообразна социална дейност ; осъществяване на качествена помощ на социални институции и внедряване на ефективни методи на социализация и рехабилитация на нуждаещите се; да изгражда и утвърждава автентична и всеобхватна, личностна и обществена морална ценностна система у децата и младите хора, която да се вписва в съвремието на общоевропейските, международните и българските национални ценности и достойнства - чрез прокламирането и утвърждаването на морални ценности, като създава подходяща среда и условия за издигане на тяхното интелектуално, културно и духовно равнище и др.;

Актуални мисии (1)

Стани координатор на инициативата "Заедно при баба и дядо" в твоя град

от Фондация "Поколения заедно"

Много доброволци с радост биха посещавали възрастни хора в домове. Трябва им само някой да ги запали, да ги организира и да задвижи нещата. Този някой може да си точно ти.

Навсякъде

Дългосрочно

Минали мисии (4)

Иди на гости на възрастните хора в социален дом в Пловдив

от Фондация "Поколения заедно"

Вземи най-широката си усмивка, настолна игра или любима книга и прекарай два часа, пълни със смях, интересни разговори и житейска мъдрост.

Пловдив

До ден

Приключило записване

Помогни на баба Таня да засади цветя в дом за възрастни хора в Пловдив

от Фондация "Поколения заедно"

Баба Таня живее в Дом за стари хора "Св. Василий Велики" в Пловдив и с много радост и любов се грижи за цветната градина в двора. А ето че сега събира и цял отбор бодри градинари, за да стане още по-хубаво и пъстроцветно.

Пловдив

До ден

Приключило записване

Почисти и обнови двора на читалище "Тракия - Пловдив - 2008"

от Фондация "Поколения заедно"

Помогни на възрастните хора от читалище "Тракия - Пловдив - 2008" да направят своето кътче по-чисто и приветливо.

Пловдив

До ден

Приключило записване

Покажи още