+това

+това

+това е място за срещи, събития и изложби с кухня, бар и магазин. В пространството се организират и работилници, някои от които са благотворителни. 
Проект LOVE на +това помага на семейства на деца с увреждания. Проектът включва серия от уъркшопи, на които можете да се запишете безплатно. Изработените предмети се продават с благотворителна цел – сто процента от стойността им отива за специализирани медицински нужди на децата с увреждания, които семействата им не могат да платят. Можете да помогнете на каузата и като закупите някой от изработените в работилниците предмети – за вас или за подарък. Предметите можете да намерите на специалния LOVE рафт в +това.
Проектът се на +това се подпомага от био-храните harmonica.bg. Парите се разпределят от Националния алианс "Усмихни се с мен". повече

Актуални мисии (0)

Минали мисии (4)

Търсят се герои, за да помогнат на деца в беда

от +това

Бъди доброволец на благотворителния щанд на TimeHeroes и +това в подкрепа на бездомни деца и младежи в София, както и на деца, които живеят в изключителна трудност.

София

Няколко дни

Приключило записване

Благотворителен уъркшоп - играчки от плат

от +това

Работилницата се води от с Гергана Йотова – Nenekidz. Изработените предмети ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания.

София

До 5 минути

Приключило записване

Благотворителeн уъркшоп - стъкло

от +това

Работилницата се води от Албена Димитрова и Теодора Пиперевска. Изработените предмети ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания.

София

a

Приключило записване

Покажи още