Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

5,0

Каузата на "Милосърдни сърца - Бургас" е да спасява бездомни котета и да се грижи за тях до момента на осиновяването им. Често доброволците към сдружението помагат и на кучета от приюти. повече

„Милосърдни сърца – 2015” гр.Бургас, вече е доброволно сдружение с нестопанска цел, което е определено за осъществяване на общественополезна дейност. Целта на сдружението е подпомагане и защита на бездомни животни като им осигуряват лечение и домове. За постигането на тези цели ние се финансираме изцяло от и само от дарения, тоест с ваша помощ ние можем да сме в състояние да осигурим помощ и временни грижи на бедстващи животни, както и да им намерим внимателно проверени постоянни домове. Ние се опитваме да направим всичко, за да подпомогнем борбата с жестокостта към животните, като им се даде втори шанс за по-добър живот.

Актуални мисии (1)

Дари котешка храна и консумативи на приятелчета в беда

от Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

Грижовниците от Спасителната къщурка до Бургас ще са благодарни и на най-малката помощ - гранули, купички, обезпаразитяващи препарати, котешки тоалетни, легълца, постелки. Каквото и когато имаш възможност.

Навсякъде, Бургас

До 5 минути

Минали мисии (2)

Помагай на котета в беда в Спасителната къщурка до Бургас

от Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

В малкия котешки приют на 15 км от Бургас има нужда от помощници всеки ден. Иди да видиш палавниците и се включи в ежедневните грижи и игри, помагай с транспорт или вземи някой чаровник временно у вас, докато си намери осиновители.

Бургас

Дългосрочно

Приключило записване

Грижи се за котета в Спасителната къщурка в Бургас или стани приемен стопанин

от Сдружение "Милосърдни сърца - Бургас"

Помагай в новия котешки приют на сдружение "Милосърдни сърца - 2015" или вземи за малко у вас дългоопашато мъниче, докато си намери постоянно семейство.

Бургас

Дългосрочно

Приключило записване