Сдружение "Форум Наука"

Сдружение "Форум Наука"

5,0

Организация, насочена към развитието, популяризирането и поддържането на науката в България. повече

Списание "Българска Наука" се издава от Сдружение "Форум Наука" и се развива от края на 2005 година с много добро темпо, предлагайки на посетителите си най-разнообразна интересна и нова информация, поле за изява и място за коментари с други потребители в многото интересуващи ги области на знанието, като бързо се превърна в най-голямата и динамична научна общност в интернета на България.

Актуални мисии (0)

Минали мисии (3)

Бъди диктор на аудио статии от списание "Българска наука"

от Сдружение "Форум Наука"

Интересно, полезно и лесно изпълнимо у дома: Получаваш по мейла статия от списанието. Изчиташ я на глас, като записваш на компютъра или телефона си. Пращаш обратно аудио файла и готово!

Навсякъде

До 5 минути

Приключило записване

Стани част от екипа на сп. "Българска наука"

от Сдружение "Форум Наука"

Ако умееш да пишеш или превеждаш материали, свързани с науката и образованието, да снимаш или обработваш фотографии, видео и аудио, или пък владееш маркетинга и рекламата - присъедини се към общността на nauka.bg.

Навсякъде

Дългосрочно

Приключило записване

Вземи интервю от учен за проекта "100 лица зад българската наука"

от Сдружение "Форум Наука"

Най-новият проект на сдружение "Форум Наука" цели да запознае широката публика с личностите и историите, които стоят зад призванието да бъдеш учен. Включи се в екипа доброволци и направи интервю с интересен за теб човек на науката.

Навсякъде

Няколко дни

Приключило записване