Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org
Dare 2 Care Animals

Dare 2 Care Animals

4,7

Общност от хора, които помагат на животните без дом. повече

Сдружение DARE работи по социални, културни и младежки проекти в района на гр. София и гр. В. Търново. Наши основни цели към момента са дадем по-добър шанс на бездомните животни и нови възможности за развитие и доброволчество на младежи в България и чужбина. Знаем, че приносът на всеки е важен за всяка кауза и затова ценим изключително много всеки, който иска да помага по какъвто и да било начин и започваме промяната от себе си! Dare to Improve and Change for the Better! Наши доброволци често участват в международни проекти за културен обмен и международни трейнинги за младежки работници. Всеки, който желае, може да е присъедини към нашите каузи и да помага с каквото може и иска. :) Виж опита на организацията тук: https://www.facebook.com/notes/dare-association/dare-association-projects-experience/1670717373211564

Актуални мисии (2)

Подари храна и консумативи за бездомни котета и кучета

от Dare 2 Care Animals

Със собствени сили и дарения от съмишленици Dare 2 Care Animals се грижат за изхвърлени или пострадали на улицата котета и кучета. Консумативите се изчерпват бързо и не достигат. Помогни им с каквото можеш - храна, витамини, препарати, купички или други принадлежности.

Навсякъде, София

До час

Стани временен приемен дом на коте или куче в беда

от Dare 2 Care Animals

Приюти за няколко седмици у вас четирикрако приятелче, спасено от улицата, докато си намери осиновители. Може би то ще ти даде повече, отколкото ти на него.

София, Велико Търново

Дългосрочно

Минали мисии (18)

Помагай в грижите и търсенето на осиновители за бездомни животни

от Dare 2 Care Animals

"Сдружение DARE" спасява от улицата изхвърлени от стопаните си или пострадали котета и кучета и се грижи за тях, докато успее да им намери нови стопани. Може да се включиш в отбора по много начини - с превод на английски и немски, осигуряване на временен дом, дизайн на сайт и виж още какво.

Навсякъде, София, Велико Търново

Дългосрочно

Приключило записване

Дари ръчно изработени неща, бижута или книги за базар в полза на бездомни животни

от Dare 2 Care Animals

Dare 2 Care Animals подготвят следващия си благотворителен базар, за да събeрат средства за лечение, грижа и кастрация на бездомни котета и кучета. Изпрати за каузата нещо, сътворено от теб, книги или аксесоари за животни.

Навсякъде, София

До 5 минути

Приключило записване

Изпрати мартенички за базар в полза на бездомни животни

от Dare 2 Care Animals

Предмартенският базар на Dare 2 Care Animals ще събира средства за лечение, грижа и кастрация на бездомни котета и кучета. А твоите красиви мартенички могат да помогнат касичката да се напълни.

Навсякъде, София

До ден

Приключило записване

Покажи още