Това е тестова версия, върни се на TimeHeroes.org
Каритас София

Каритас София

4,3

"Каритас София" е сдружение с нестопанска цел, учредено през 1993 г. и работещо в полза на обществото. Любовта към ближния ни води към човека в нужда. Уповавайки се на християнските ценности, ние подпомагаме най-уязвимите членове на нашето общество да открият пътя към достоен и справедлив живот, без оглед на тяхната религиозна принадлежност, раса, пол и други различия. "Каритас София" е изразител на Социалното учение на Католическата църква. Седалището на организацията е в София, дейностите се развиват на местата, където е представена Католическата екзархия: София, Пловдив, Бургас, Малко Търново, Куклен и Покрован (общ. Ивайловград), както и в Баня (общ. Нова Загора), Веселиново (общ. Тунджа). повече

Актуални мисии (1)

Дари превързочни материали и пакетирани храни на бездомни хора

от Каритас София

Мобилният екип на "Каритас София" всеки ден подпомага хора в крайно затруднено положение, като предоставя първична медицинска помощ, безплатни изследвания и съдействие пред институции. Подкрепи дейността им, като изпратиш превързочни материали и пакетирани храни.

София

До 5 минути

Минали мисии (51)

Бъди доброволец в бежански център в София

от Каритас София

"Проект Бежанци" не може да реши бежанската криза, но предлага светлина, обич и топло посрещане на всички търсещи убежище в софийските приемателни центрове.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Подкрепи благотворителното бягане "Баба Марта бързала"

от Каритас София

Помогни с разполагане на материалите, маркиране на трасето и с дейностите по време на благотворителното състезание "Баба Марта бързала" в Борисовата градина.

София

До ден

Приключило записване

Създавай красиви ръчно изработени неща заедно с жени бежанки

от Каритас София

The Craft of Life Collective създава сигурно и спокойно място за жени бежанки в София, където те могат да сътворяват красиви неща с ръцете си, да придобиват нови умения и да се почувстват уверени да разширят социалния си кръг. С малко помощ от теб.

София

Дългосрочно

Приключило записване

Покажи още