Бандата на 1500-те

4,1

Ние сме група от хора на различна възраст, с различни интереси и различни разбирания, но въпреки това ни обединява една кауза: любовта ни към животните. Като доброволци ние сме убедени, че ще променим не само живота на кучетата в приюта, но и нагласата на обществото ни спрямо животните, а по този начин ще помогнем за решаването на един от големите проблеми в страната, а именно бездомните животни - за наше и тяхно добро. Главната ни цел е да променим устойчиво нашето общество с деятелност и постоянство. Един от начините затова е информирането на хората за ползите от кастрацията, защо тя е съществена част от намаляването на популацията на бездомни животни. Насърчаването на хората да осиновят, а не да купуват кучета от магазин или да развъждат техните, докато приютите ни са пълни с чакащи дом прекрасни четирикраки любимци. Присъедини се към нас, бъди част от промяната! повече

Ние сме група от хора на различна възраст, с различни интереси и различни разбирания, но въпреки това ни обединява една кауза: любовта ни към животните.

Актуални мисии (0)

Минали мисии (1)

Разходи кучета от Бандата на 1500-те в общинския приют край Богров

от Бандата на 1500-те

Включи се в бандата на доброволците към общинския приют в Горни Богров и всяка неделя разхождай и забавлявай кучетата, за да са по-щастливи, социални и да имат по-голям шанс за осиновяване.

София

До час

Приключило записване