Това е тестова верися. Кликни, за да излезеш.
Апетит за образование чрез практика

Апетит за образование чрез практика

5,0

Социално-образователен проект за ученици от 3-10 клас. Създаваме събития, практически уроци, уършопи и демонстрации. повече

APE (Appetite for practical education) е социално-образователен проект, създаващ събития, свързани с развитието на децата извън училище. Търсим иновативни решения за образователна промяна, устойчиво развитие и обучение чрез практика. Утвърждаваме градивен диалог и пряка зависимост между ученици – учители – родители – професионалисти – културни институции. Програмите ни са насочени към деца от IV – X клас, обучаващи се на територията на България. Програмите ни целят да осигурят развитие и перспектива за промяна в теоретичното обучение, свързано с практика извън училище. Подходът, който осигуряваме между учениците, осигурява среда за развитие и обогатяване на придобитите знания и умения. Събитията ни срещат учениците с професионалисти от различни културни, научни, бизнес, професонални сфери, чрез които общ интерес за развитие се поражда под формата на менторство, обучение, открити уроци, дискусии, практика, workshop-и, интерактивни сдания, други. Представяме носители на промяната, обменяме знания и познания, вдъхновяваме, откриваме и работим заедно с учениците.

Актуални мисии (0)

Минали мисии (3)

Бъди доброволец на Национален училищен фестивал "Намереното поколение"

от Апетит за образование чрез практика

Ще срещнеш много различни подходи към образованието, може да се забъркаш дори в научни експерименти и със сигурност ще се запознаеш с куп хора, чиито идеи могат да отключват най-доброто у всеки ученик.

София

Няколко дни

Приключило записване

Бъди доброволец на Пролетен фестивал на науката

от Апетит за образование чрез практика

Куп свежи хора ще те въвлекат в света на науката по начин, по който може би не си я срещал преди. Ще натрупаш ценен опит в организирането на събития. И със сигурност ще се забавляваш много.

София

До ден

Приключило записване

Включи се в социално-образователен проект за развитие на децата извън училище

от Апетит за образование чрез практика

Проектът APE (appetite for practical education) стартира със серия събития, които ще срещнат децата с професионалисти, новатори и вдъхновители от различни сфери. Предстоят открити уроци, дискусии, практики и цял куп предизвикателства. Искаш ли да участваш в реализирането им?

Навсякъде, София

Дългосрочно

Приключило записване