Апетит за образование чрез практика

Апетит за образование чрез практика

5,0

Социално-образователен проект за ученици от 3-10 клас. Създаваме събития, практически уроци, уършопи и демонстрации. повече

APE (Appetite for practical education) е социално-образователен проект, създаващ събития, свързани с развитието на децата извън училище. Търсим иновативни решения за образователна промяна, устойчиво развитие и обучение чрез практика. Утвърждаваме градивен диалог и пряка зависимост между ученици – учители – родители – професионалисти – културни институции. Програмите ни са насочени към деца от IV – X клас, обучаващи се на територията на България. Програмите ни целят да осигурят развитие и перспектива за промяна в теоретичното обучение, свързано с практика извън училище. Подходът, който осигуряваме между учениците, осигурява среда за развитие и обогатяване на придобитите знания и умения. Събитията ни срещат учениците с професионалисти от различни културни, научни, бизнес, професонални сфери, чрез които общ интерес за развитие се поражда под формата на менторство, обучение, открити уроци, дискусии, практика, workshop-и, интерактивни сдания, други. Представяме носители на промяната, обменяме знания и познания, вдъхновяваме, откриваме и работим заедно с учениците.

Актуални мисии (0)

Минали мисии (3)

Бъди доброволец на Национален научно-образователен фестивал "Намереното поколение"

от Апетит за образование чрез практика

Ще срещнеш много различни подходи към образованието, може да се забъркаш дори в научни експерименти и със сигурност ще се запознаеш с куп хора, чиито идеи могат да отключват най-доброто у всеки ученик.

София

Няколко дни

Приключило записване

Бъди доброволец на Пролетен фестивал на науката

от Апетит за образование чрез практика

Куп свежи хора ще те въвлекат в света на науката по начин, по който може би не си я срещал преди. Ще натрупаш ценен опит в организирането на събития. И със сигурност ще се забавляваш много.

София

До ден

Приключило записване

Включи се в социално-образователен проект за развитие на децата извън училище

от Апетит за образование чрез практика

Проектът APE (appetite for practical education) стартира със серия събития, които ще срещнат децата с професионалисти, новатори и вдъхновители от различни сфери. Предстоят открити уроци, дискусии, практики и цял куп предизвикателства. Искаш ли да участваш в реализирането им?

Навсякъде, София

Дългосрочно

Приключило записване