Направи подарък на дете в неравностойно положение

Публикувана на 11 Декември 2014

Направи подарък на дете в неравностойно положение

Деца, Домове, Социално слаби

Навсякъде, Варна

До час

Ще участвам

Какво?

Сдружение "Гаврош" е неправителствена организация, създадена през 1994 г. от група инициативни граждани от гр. Варна, загрижени за съдбата на децата, останали без дом и родителска грижа.

За поредна Коледа те събират подаръци за децата в "Приют за деца" и "Център за работа с деца на улицата" - те са на възраст между 4 и 18 г. Когато изпращаш подаръците, уточни за каква възраст и пол са подходящи. От "Гаврош" обещават да ги раздадат лично.

Кой?

Сдружение "Гаврош"

Защо?

Децата са останали без дом и са от бедни семейства, нямат си своя елха.

Къде?

Даренията се събират във Варна (цъкни бутона "Ще участвам", за да научиш адреса)

Транспорт?

Ако изпращаш по пощата/куриер - за твоя сметка

Как да участвам?

Натисни зеления бутон "Ще участвам" и следвай инструкциите.

// снимката е оттук

Гергана Енчева ( Сдружение "Гаврош" )

19 Декември 2014, 21:12

Таблети или телефони бихте могли да подарите на пълнолетните младежи в нашите Защитени жилища за младежи, напуснали специализирани институции.

Гергана Енчева ( Сдружение "Гаврош" )

19 Декември 2014, 21:12

Здравейте, благодарим за подкрепата. Можете да подарите една година кабелна телевизия за децата.

Мариян Петков

19 Декември 2014, 15:12

Милена, можете да се обедините с още един или двама участници и по този начин да закупите нещо, което е малко по-скъпо. Ние с Йорданка Крумова направихме така и мисля, че е добър вариант :)

Milena Atanasova

18 Декември 2014, 15:12

Как може да се събере по-голяма сума за закупуване на подаръци за по-големите деца?

Людмила Чанкова

18 Декември 2014, 15:12

Здравейте! Искам да попитам от какво имат нужда пълнолетните деца-телефон/таблет/мр3 плеър или нещо подобно?

Ivan Ralchev

18 Декември 2014, 14:12

Един въпрос и от мен - дали е възможно да донеса подаръците на 24.12? Благодаря ви!

Мариян Петков

18 Декември 2014, 10:12

до Йорданка Крумова - Радвам се! Ако желаете, можем да се свържем по телефона. Вероятно ще се наложи да отделим по около 60-65лв. Не съм проверявал конкретно за модел. Няма да е повече. Ако решите, можете да ми се обадите на тел 0889896448. Хубав ден :)

Йорданка Крумова

18 Декември 2014, 09:12

до Мариян Петков - аз съм готова да се включа за технологичен подарък за по-големите деца и съм в готовност да се обединим.

Гергана Енчева ( Сдружение "Гаврош" )

17 Декември 2014, 14:12

Здравейте, в приюта има украсена елха. Наистина е по-трудно с големите деца. Те нямат конкретни предпочитания и интереси. Радват се на козметика, аксесоари, чанти и други. Ще се зарадват и на телефонни апарати и таблети.

Мариян Петков

17 Декември 2014, 10:12

Обръщам се към другите участници в мисията - сравнително лесно е да зарадваш едно малко дете: кола, кукла, комплект за рисуване... С по-големите е по-трудно :( Можем да се обединим по двама или трима и да купим неща, които ще са по-подходящи за децата около 16-17 години. Има таблети по 100-125лв. Есетствено, това е само една идея, но ако се обединим, можем да осъществим идеи, които изискват повече средства :)

Мариян Петков

17 Декември 2014, 10:12

Здравейте :) Коледа е, разбира се, че подаръците ще са играчки :) А в приюта имате ли елха и украса? Някое от децата не е ли издало съкровеното си желание, какво иска да получи от Дядо Коледа? Няма смисъл да изсипваме една торба случайни подаръци, ако има нещо, което да досене повече радост от 100 други :)

Гергана Енчева ( Сдружение "Гаврош" )

17 Декември 2014, 10:12

Здравейте, благодаря за желанието да се включите в нашата кампания. Предпочитаме подаръците да са играчки, пособия за рисуване, занимателни игри, козметика за момчета и момичета, подобни неща, т.е. истински подаръци като за под елхата. От дрехи винаги има нужда, но успяваме да ги осигурим, докато индивидуални подаръци нямат децата. Имаме около 20 деца на възраст от 4 до 8г.(момчета и момичета), 1 момиче на 10г.,1 момче на 14г., 3 момичета на 12г., 4 момичета на 14-17г. Подпомагаме и 8 пълнолетни младежи в Защитени жилища (4 момчета и 4 момичета). Подаръците приемаме по всяко време. В събота и неделя също може, но тогава са само децата, настанени в приют - около 10.

Ивета Митева

16 Декември 2014, 19:12

Моля и аз за по - конкретна информация. Възможно е някои от децата да са написали писма до Дядо Коледа или да има списък с желания. Ако нямат не е късно да се организира такъв, за да може наистина да има сбъднати такива.

Irena Gapova

16 Декември 2014, 16:12

Здравейте, аз също искам да попитам ориентировъчно какви подаръци са за предпочитане - дрехи, играчки, консумативи за училище, т.н. Мерси предварително!

Стефани Ламбова

16 Декември 2014, 14:12

Здравейте, много искам да участвам във вашата кампания. Исках да попитам, какви подаръци им трябват на дечицата? Колко деца са? Освен това,ме интересува,дали ще мога да дойда в събота или неделя за да оставя подаръците? Благодаря ви предварително :) Усмихнат и успешен ден. Поздрави, Стефани Ламбова

Нещо не е ясно?

Попитай, организаторът ще ти отговори.Трябва да си логнат, за да добавиш въпрос.

Разкажи ни какво се случи

След като приключи участието ти в мисия, можеш да разкажеш как е минало, в 3-4 изречения (не искаме просто "беше супер").

Трябва да си логнат, за да добавиш разказ.

Оцени доброволците и TimeHeroes.org

Отнема само няколко минути, а ни помага много.0

Как оценяваш работата, която TimeHeroes.org свърши за теб/твоята организация?

Комуникация с екипа

0

Бързина

0

Редакция на текста на мисията

0

Би ли препоръчал TimeHeroes.org на друг?

След приключване на твоето участие в мисията, дай оценка за организатора и инициативата.


Може да поставиш оценка от 1 (лошо) до 5 (отлично).


Трябва да си логнат, за да дадеш оценка.

Подобни мисии