Дай подписа си в защита на Витоша

Публикувана на 11 Юни 2012

Дай подписа си в защита на Витоша

Политики, Природа

Навсякъде

До 5 минути

Ще участвам

Какво?

Включване в подписката в защита на Природен парк "Витоша" - http://forthenature.org/petitions/18 С подписа си настояваш за тези важни неща: - Народното събрание да не приема предложените поправки в закона за горите; - Да се наложат наказания на извършилите престъплението и на тези, които са го допуснали, а сега бездействат: Регионална инспекция по околна среда и водите – София, Държавно горско стопанство – София, Столична община, район Витоша.

Защо?

Защото поправката в Закона за горите сe придвижва непрозрачно, без обсъждане, при неспазване на закона за нормативните актове. Облагодетелствани от нея ще бъдат тези, които получиха на безценица държавни гори чрез заменки в нашите планини, както и неизвестните собственици на офшорните компании, които планират застрояване на най-стария парк на Балканите – Витоша. Противопостави се и на това държавата да изреже 12% от територията на световното природно наследство на ЮНЕСКО в сърцето на Национален парк Пирин, с цел улесняване разширяването на ски зона Банско и строителството на нови ски зони над Добринище и в местността Кулиното над Разлог.

Къде?

Онлайн, на http://forthenature.org/petitions/18

27 Януари 2012, 14:01

I work in the National Park Administration in Argentina, can i help in some way from here? with internationals laws or local laws who supporting the basement for the petition?...

Albena Kertova

16 Януари 2012, 14:01

Адресът [email protected] не е актуален - писмото ми беше върнато. Иначе - благодаря за петицията, надявам се да има резултати!

Нещо не е ясно?

Попитай, организаторът ще ти отговори.Трябва да си логнат, за да добавиш въпрос.

Разкажи ни какво се случи

След като приключи участието ти в мисия, можеш да разкажеш как е минало, в 3-4 изречения (не искаме просто "беше супер").

Трябва да си логнат, за да добавиш разказ.

Оцени доброволците и TimeHeroes.org

Отнема само няколко минути, а ни помага много.0

Как оценяваш работата, която TimeHeroes.org свърши за теб/твоята организация?

Комуникация с екипа

0

Бързина

0

Редакция на текста на мисията

0

Би ли препоръчал TimeHeroes.org на друг?

След приключване на твоето участие в мисията, дай оценка за организатора и инициативата.


Може да поставиш оценка от 1 (лошо) до 5 (отлично).


Трябва да си логнат, за да дадеш оценка.

Подобни мисии